TS Street Hunter

TS Street Hunter

Kies je kleur 

King Kong Black

Vanaf: € 3.949   Incl. BTW

Sportieve styling voor de actieve rijder.

Het TS-model, de Street Hunter in de stoere kleur King Kong Black, overtreft de vorige TS in grootte en prestaties. Met zijn gestroomlijnde ontwerp straalt deze elektrische bromscooter kracht en spierkracht uit. De TS Street Hunter, verkrijgbaar in 45 km/u, is niet zomaar een voertuig - het is een unieke elektrische bromscooter die jouw persoonlijkheid weerspiegelt!

Deze volbloed racer is uitgerust met een krachtige motor in het achterwiel, brede banden met een licht profiel en een uitgesneden zadel voor een extra passagier.

De TS Street Hunter heeft een indrukwekkende actieradius van ongeveer 55 kilometer*, maar met de mogelijkheid om twee accu's in de accubak te plaatsen, kun je met een extra accu de actieradius verdubbelen naar ongeveer 110 kilometer*.

Geen motorrijbewijs nodig – Wel AM of B Rijbewijs

Geniet van de sensatie van het rijden op de TS Street Hunter zonder de vereiste van een motorrijbewijs (A). Een AM (bromfiets) of B (auto) rijbewijs is alles wat je nodig hebt om deze sportieve bromscooter te besturen.

Oplaadtijd van slechts 3,5 uur

Vintage looks

LED-verlichting

Digitale tellerklok met analoge wijzerplaat

TS Street Hunter Features

Riante actieradius & snelladen

Dankzij de snellader wordt de TS Street Hunter in slechts 3,5 uur volledig opgeladen en kan je weer genieten van 55 kilometer. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot tot circa 110 kilometer*. Groot voordeel zijn de gebruikskosten; niet alleen de laadkosten zijn laag ook het reguliere onderhoud is minimaal.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Optioneel: Super Soco app

Maak jouw rijervaring compleet met de optionele Super Soco appmodule, verkrijgbaar bij jouw dealer. Hiermee verbind je jouw Super Soco met de handige app, waardoor je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik hebt, inclusief de accustatus en gebruikershandleiding.

Opmerking: Alle gegevens zijn afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden en dienen uitsluitend ter referentie.

TS Street Hunter Specificaties

 • Afmetingen 2.024 x 788 x 1.114 mm
 • Zithoogte 772 mm
 • Curb Mass 89 kg
 • Remsysteem CBS
 • Type Motor/Batterij Bosh Hub
 • Aantal batterijen 1 (uit te breiden naar 2)
 • Actieradius met 2 batterijen 140 km bij een 25 km/u versie 100 - 110 km bij 45 km/u versie (Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.)
 • Vermogen 2.500 W
 • Laadtijd 3.5u
 • Batterij voltage 60 V
 • Capacity 32 Ah