Nieuws over Super Soco

Vmoto Soco wordt Vmoto: één merk voor alle producten

Vmoto Limited Corporation, een toonaangevend bedrijf in 100% elektrische tweewielige mobiliteitsoplossingen, kondigt een grote verandering aan: voortaan dragen alle voertuigen van de groep de naam Vmoto.

In prijs verlaagd: TC en TSx

 

Vanaf 15 april 2024 hebben we fantastisch nieuws voor liefhebbers van elektrische scooters! We hebben besloten om de prijzen van de Super Soco TC en TSx in prijs te verlagen, waardoor je nu kunt profiteren van een flinke besparing tot wel 450 euro op deze fantastische elektrische rijopties.

Opladen in de winter: Tips voor het onderhouden van de accu


Staat jouw scooter tijdens de winter voornamelijk stil? Dan is het belangrijk dat je de accu van je elektrische scooter goed in de gaten blijft houden om mogelijke schade te voorkomen. 

Super Soco x Vmoto

De Vmoto Soco Group heeft een uitgebreid wereldwijd distributienetwerk voor elektrische motoren en scooters, met 62 distributeurs in 65 landen in Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika.

Super Soco scoort met de TC MAX 125

Super Soco is al drie jaar op rij marktleider bij de elektrische motorfietsen. Dat is geen toeval, want het merk werkt keihard aan efficiënte mobiliteitsoplossingen die de traditionele minpunten van elektrische voertuigen proberen te omzeilen. Een speerpunt van het Super Soco gamma is de TC MAX 125, oftewel de populairste E-motor van de lage landen.

Super Soco TC MAX is de succesvolste E-bike van het land!

Super Soco heeft vorig jaar voor het derde jaar op rij meer elektrische motorfietsen verkocht dan eender welk ander merk. Dat is volledige te danken aan de TC MAX, een 125cc equivalent die perfect is om de binnenstad te veroveren of te genieten van landelijke weggetjes.