In prijs verlaagd: TC en TSx

Vanaf 15 april 2024 hebben we fantastisch nieuws voor liefhebbers van elektrische scooters! We hebben besloten om de prijzen van de Super Soco TC en TSx in prijs te verlagen, waardoor je nu kunt profiteren van een flinke besparing tot wel 450 euro op deze fantastische elektrische rijopties. Deze prijsverlaging maakt het kiezen voor een e-motorcycle nog aantrekkelijker en toegankelijker dan ooit tevoren.

Laten we eens kijken naar de geweldige voordelen van elk model:

Super Soco TC
De Super Soco TC is een prachtige elektrische bromfiets met het uiterlijk van een motorfiets. Wat nog beter is, is dat je met dit model gewoon de weg op mag met je AM of B rijbewijs. Om deze aantrekkelijke optie nog verleidelijker te maken, hebben we de prijs verlaagd tot een nieuwe prijs van slechts € 3.149,-.

Super Soco TSx
Net zo stoer als zijn voorganger, de Super Soco TSx biedt dezelfde geweldige prestaties als de TC, met een maximale snelheid van 45 km/u. En nu, met de nieuwe prijs van € 3.149,-, is het nog makkelijker om te kiezen voor deze geweldige elektrische rijervaring. 

 Wil je eerst een proefrit maken? Ervaar onze modellen voor jezelf en maak een afspraak bij een verdeler bij jou in de buurt!