TSX

TSX

Kies je kleur 

Black

Vanaf: € 3.149   Incl. BTW

Ontdek de Vmoto TSx

Jouw elektrische Bromfiets voor maximale beleving.

Ervaar een dynamische en evolutionaire rijervaring met de Vmoto TSx, de ultieme elektrische bromfiets die rijplezier naar nieuwe hoogten tilt. Deze evolutie van de populaire TS-serie biedt niet alleen een krachtigere motor maar ook een volwassener uitstraling. Geniet van een hoog maximaal koppel en indrukwekkend vermogen, waardoor deze elektrische brommer topprestaties levert in volledige stilte.

Krachtige lithium accu voor ongeëvenaarde actieradius
De verbeterde lithium-accu levert niet alleen meer vermogen, maar ook een grotere actieradius per acculading. In slechts 4 uur is de accu volledig opgeladen, waardoor je opnieuw kunt genieten van circa 48 geruisloze kilometers*. Voor wie meer nodig heeft, is er de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen, waardoor de actieradius wordt vergroot naar circa 96 kilometer*. De TSx is verkrijgbaar in een 45 km/u versie.

Geen motorrijbewijs nodig – Wel AM of B rijbewijs
Geniet van de vrijheid van het rijden op de TSx zonder dat je een motorrijbewijs (A) nodig hebt. Een AM (bromfiets) of B (auto) rijbewijs is voldoende om van deze elektrische bromfiets te kunnen genieten.

Oplaadtijd van slechts 4 uur

Keyless

LED-verlichting

Upside-down voorvork

TSX Features

Verschillende lichtstanden

Dankzij de onderstaande lichtstanden ben jij altijd goed zichtbaar:
- Groot licht
- Dagrijverlichting
- Dimlicht

Intelligente displaysensor

Het LCD-display voorziet je van alle noodzakelijke informatie. Dankzij de intelligente displaysensor wordt de helderheid automatisch aangepast, zodat het display altijd goed zichtbaar is.

Riante actieradius & snelladen

Dankzij de snellader is de accu in slechts 4 uur volgeladen en kan je weer genieten van circa 60 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer* Groot voordeel zijn de gebruikskosten; niet alleen de laadkosten zijn laag ook het reguliere onderhoud is slechts minimaal.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

TSX Specificaties

  • Afmetingen 1895 x 7030 x 1066 mm
  • Zithoogte 770 mm
  • Curb Mass 83 kg
  • Remsysteem CBS
  • Type Motor/Batterij Bosh hub
  • Aantal batterijen 1
  • Vermogen 600 W
  • Laadtijd 3.5u
  • Batterij voltage 60 V
  • Capacity 30 Ah