Super Soco scoort met de TC MAX 125

Super Soco is al drie jaar op rij marktleider bij de elektrische motorfietsen. Dat is geen toeval, want het merk werkt keihard aan efficiënte mobiliteitsoplossingen die de traditionele minpunten van elektrische voertuigen proberen te omzeilen. Een speerpunt van het Super Soco gamma is de TC MAX 125, oftewel de populairste E-motor van de lage landen.

De TC MAX is een volwaardige elektrische motorfiets die al vanaf €5.799 bij jou in de garage kan staan blinken. Een ongelofelijk prijskaartje waar de concurrenten spontaan jaloers van worden. Wie had ooit gedacht dat elektrische voertuigen zo betaalbaar zouden zijn? En dan hebben we het nog niet gehad over de rijkwaliteiten, of over de bespaarde benzinekosten!

Ideaal voor in de stad!

Er is momenteel geen andere lichte elektrische motorfiets op de markt die zo fijn stuurt en rijdt als de TC MAX, wat meteen ook een stuk van zijn succes verklaart. Vergeet loodzware batterijen op wielen, want dit is echt een volwassen motor waarop je probleemloos de binnenstad verkent of net je pendeltraject afwerkt. Met een actieradius van 100km beschik je over meer dan voldoende om korte toerritjes te maken, al spreekt het voor zich dat de TC MAX vooral het ideale gereedschap is voor pendelaars en stadsbewoners. De laadtijd 0-100% bedraagt 5u, al zijn de lange laadbeurten uiteraard bedoelt voor ’s nachts of voor tijdens het werk.

Snel, veilig én goedkoop

Vergeet file- of parkeerstress, zeg vaarwel tegen wachten op het openbaar vervoer en investeer liever in de toekomst van de mobiliteit met een elektrische motor die geruisloos je leven makkelijker maakt. En waar de elektrische fietsen of speedpedelecs vaak snelheid tekort komen of verplicht zijn tot wel erg matige fietspaden, rij je met de TC MAX vlot mee in het verkeer. Tenminste, als je daarvoor kiest, want dankzij de koppelkrachtige elektromotor ben je de auto’s meestal te snel af.

U begrijpt het intussen wel, dankzij een minimum aan belastingen, een lage aanschafprijs, verwaarloosbare verbruikskosten en een minimum aan onderhoud is de TC MAX een kleine investering die zichzelf terugbetaalt. In cash én rijplezier. Wacht dus niet langer en neem contact op met een verdeler in jouw buurt voor een testrit!

Boek een testrit bij een verdeler in je buurt en ontdek zelf de voordelen van elektrisch rijden met de TC MAX. Al toegankelijk met een autorijbewijs B!