Marktleider e-motorfietsen en e-bromfietsen!

Super Soco is nog een jonge naam in het motor- en bromfietslandschap. Dankzij de elektrische revolutie groeide het merk in geen tijd uit tot een belangrijke speler met een uitgebreid gamma, waar in sneltempo nieuwe modellen bijkomen. Lees hieronder meer over alle voordelen van elektrisch rijden , of haast je alvast naar de dealer om zelf een testrit te maken!

Uitgebreid bromfietsgamma

Wie aan elektrisch rijden denkt, associeert het vaak met dure elektrische auto’s, lange wachttijden en vrees voor een te kleine actieradius. Niets van dat alles is van toepassing bij Super Soco aangezien we de nadelen van zware elektrische auto’s doorbreken met onze lichtgewicht mobiliteitsoplossingen. Of je nu kiest voor een 25km/u scooter, dan wel een sportieve bromfiets: de voordelen blijven maar komen, niet in het minst de voordelige prijskaartjes. Met prijzen die starten onder de €2000 euro is het geheim dat Super Soco rekening houdt met je portefeuille, al zijn er wel meer pluspunten…

Met een actieradius van 70km voor de 25km/u modellen en 60km voor de 45km/u modellen beschik je over een bovengemiddelde range die bovendien ook makkelijk bij te laden is. Aan een normaal stopcontact doe je een 0-100% lading in 3,5u, wat lang lijkt, maar wat je gemakkelijk onderhoudt met een nachtelijke laadbeurt thuis, waarna de meest avontuurlijke kilometervreters de batterij nog kunnen bijladen tijdens de middagpauze of bij een koffiestop. Vergeet die dure omwegen richting het benzinestation, voortaan tank je simpelweg thuis!

Elektrisch rijden, veilig rijden

En dan moet het belangrijkste nog komen, want wie een Super Soco koopt, investeert bovendien in een supermoderne tweewieler die is uitgerust met de allerlaatste snufjes die je veiligheid aanzienlijk verhogen. LED-verlichting zorgt voor optimale zichtbaarheid in slechte omstandigheden, met de verstelbare voetsteunen pas je de zithouding perfect aan op jouw maat en dankzij een handig Keyless-systeem is het nooit meer zoeken naar je sleutel en tegelijkertijd een optimale anti-diefstalbescherming! Optioneel is er zelfs de Super Soco app die verbinding maakt tussen je smartphone en je tweewieler om alle informatie binnen handbereik te hebben. Zo controleer je gemakkelijk de status van je accu of je gebruikershandleiding. Vraag er vooral naar bij de Super Soco verdeler in jouw buurt!

TC MAX: De bestverkopende elektrische motorfiets!

Voor wie het iets meer mag zijn, biedt Super Soco de TC Max aan. Deze 125cc equivalent elektrische motorfiets is de bestverkopende elektrische motor in België en die eer kreeg hij niet zomaar. Met sportieve rijkwaliteiten, tal van elektrische voordelen en een enorm aantrekkelijk prijskaartje baant de TC MAX zich als mobiliteitsalternatief een weg door het dichtbevolkte 125cc-segment…met succes! Zowel houders van een autorijbewijs als A1-rijbewijshouders kiezen massaal voor de voordelen van deze elektrische motor die niet enkel erg betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk is, maar ook goed voor je portemonnee.

Ondek snel alle fiscale voordelen bij een Super Soco verdeler in jouw buurt, of ontdek het plezier van elektrisch rijden tijdens een testrit!